Casa D-Mannóz kapszula
A D-Mannóza természetben is előforduló egyszerű cukor, mely nagymértékben hasonlít a glükózhoz. A mannóz megtalálható a gyümölcsökben, az almában, a narancsban, az áfonyában, az őszibarackban és a vörös áfonyában, de a szervezet is elő tudja állítani kis mennyiségben.
Lényeges különbség a glükóz és mannóz között, hogy míg a szőlőcukor glikogénné alakul és a májban tárolódik, ami magas glükózszinthez, így vércukorszint-emelkedéshez vezet, addig a mannóz viszont lassan szívódik fel a szervezetben, ráadásul nem vesz részt az anyagcsere folyamatokban, így a veséken keresztül kerül kiválasztásra és a vizelettel együtt távozik, ezért nem okoz vércukorszint-emelkedést.
- 100% D-Mannóz vegetáriánus kapszulában
- Húgyúti fertőzések kezelésére
- Nem tartalmaz hozzáadott anyagokat
Húgyúti fertőzés kezelése:
A D-Mannóz olyan antibakteriális tulajdonsággal bír, ami megöli a kórokozókat a béltraktusban és a húgyutakban. Elsősorban gátolja az E. coli megtapadását a hólyag és a csövek falán. A húgyúti fertőzéseket, a felfázást a baktériumok elszaporodása okozza, mégpedig tízből kilenc esetben az E. coli baktérium. A mannóz nem öli meg sem a hasznos, sem a káros baktériumokat. Mindössze abban segít, hogy eltávolítsa az E. coli-t a húgyutakból.
Ajánlott adagolás: napi 3×1 kapszula, elosztva a nap folyamán.
Tápanyagok 3 kapszulában:
- Energia 25 kJ/6 kcal
- Zsír 0 g
- Szénhidrát 1,5 g
– amelyből cukrok 1,5 g - Fehérje 0 g
- Só 0 g
Összetevők: D-mannóz, kapszulahéj (Pullulan).
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.