Casa D-Mannóz kapszula

A D-Mannóza természetben is előforduló egyszerű cukor, mely nagymértékben hasonlít a glükózhoz. A mannóz megtalálható a gyümölcsökben, az almában, a narancsban, az áfonyában, az őszibarackban és a vörös áfonyában, de a szervezet is elő tudja állítani kis mennyiségben.

Lényeges különbség a glükóz és mannóz között, hogy míg a szőlőcukor glikogénné alakul és a májban tárolódik, ami magas glükózszinthez, így vércukorszint-emelkedéshez vezet, addig a mannóz viszont lassan szívódik fel a szervezetben, ráadásul nem vesz részt az anyagcsere folyamatokban, így a veséken keresztül kerül kiválasztásra és a vizelettel együtt távozik, ezért nem okoz vércukorszint-emelkedést.

  • 100% D-Mannóz vegetáriánus kapszulában
  • Húgyúti fertőzések kezelésére
  • Nem tartalmaz hozzáadott anyagokat

Húgyúti fertőzés kezelése:

A D-Mannóz olyan antibakteriális tulajdonsággal bír, ami megöli a kórokozókat a béltraktusban és a húgyutakban. Elsősorban gátolja az E. coli megtapadását a hólyag és a csövek falán. A húgyúti fertőzéseket, a felfázást a baktériumok elszaporodása okozza, mégpedig tízből kilenc esetben az E. coli baktérium. A mannóz nem öli meg sem a hasznos, sem a káros baktériumokat. Mindössze abban segít, hogy eltávolítsa az E. coli-t a húgyutakból.

Ajánlott adagolás: napi 3×1 kapszula, elosztva a nap folyamán.

Tápanyagok 3 kapszulában:

  • Energia 25 kJ/6 kcal
  • Zsír 0 g
  • Szénhidrát 1,5 g
    – amelyből cukrok 1,5 g
  • Fehérje 0 g
  • Só 0 g

Összetevők: D-mannóz, kapszulahéj (Pullulan).

Tájékoztatás

Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.