Leírás
A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag és vitamintartalma változatlan marad. A feldolgozás során nem használnak színezéket és tartósítószereket, adalékanyagokat.
Összetevői: 100 % kékáfonya gyümölcs (Vaccinium corymbosum) fagyasztva szárítási technológiával.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Sót kizárólag nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz.
FOGYASZTÁSI JAVASLAT: natúr formában, vagy gyümölcsteának, fekete tea ízesítésére, joghurt vagy egyéb tejkészítmények ízesítésére, dúsítására, sütemények, desszertek alapanyagaként.
Vegetáriánus, paleolit és egyéb diétás étrendekbe kiválóan beilleszthető termék.
Mézben elkeverve a gyümölcs visszanyeri eredeti formáját és így desszertként, vagy akár tea készítésére is alkalmas.
Tea készítésénél fontos, hogy a víz 60 foknál ne legyen melegebb, így őrizhetjük meg legjobban a gyümölcsök értékes tulajdonságait.