Leírás
Nagyobb zsemlék, ropogósabbak, lágyabb, puhább a bélzetük.
Tovább frissek maradnak és könnyebben formázhatók (nem ragad a nyers tészta). Egyáltalán nem nedves a belseje (meg kell várni, hogy kihűljön).
6 db ropogós héjú, belül puha, omlós zsemle alapanyaga, melyhez csak tojás, zsiradék és víz hozzáadása szükséges. Gyorsan és könnyedén elkészíthető kenyérpótló, arra az esetre is, ha gyorsan kell valami ilyesmit készítenünk.
CSÖKKENTETT SZÉNHIDRÁT TARTALOM
MAGAS ROSTTARTALOM
SEMLEGES ÍZŰ
Összetevők: tápióka keményítő, szezámliszt, bambuszrost liszt, sárga lenmagliszt, arany lenmag, Paleolit Éléskamra Foszfátmentes paleo sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), útifűmaghéj liszt, himalaya só.