Leírás
Az egyedi eljárás a nádcukornak különleges aromát és jellegzetes színt biztosít. Édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor természetes helyettesítője.
A nádcukor a hagyományos kristálycukorral szemben finomítatlan, természetes termék, melynek előállításánál cél megőrizni eredeti melasztartalmát, ami által gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben.
Összetevők:
ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó nádcukor.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1698 kJ (400 kcal)
Zsír: 0 g ebből telített: 0 g
Szénhidrát: 99,9 g ebből cukrok: 99,8 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g
Tárolási információ:
száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási hely:
Brazília