06-33/331-752 info@mentabiobolt.hu

Yamuna masszázsolajak

5 érv amiért a masszázsolajnak ott a helye a fürdőszobádban

5 érv amiért a masszázsolajnak ott a helye a fürdőszobádban
Ugye a te polcodon is ott vannak a kedvenc illatú masszázsolajaid? Íme néhány tuti tipp, amiért imádni fogod őket a mindennapokban.

1. Csökkentsd a stresszt illatos olajokkal!

Ha olaj, akkor először természetesen a masszázs jut eszünkbe. A Yamuna masszázsolajoknál felhasznált növényi alapok ápolják és puhítják a bőrt, miközben kellemes aromái jótékonyan hatnak az idegrendszerre. Fantasztikus érzés, amikor újra, egy harmónikusan működő testben, tetőtől talpig felfrissülve nézünk szembe a kihívásokkal. 

Tipp: Relaxálj Levendulaolajos masszázsolajunkkal, amely megnyugvást jelent a száraz és érzékeny bőr számára, ugyanakkor segít megszabadulni a felgyülemlett stressztől is.

2. A pihe-puha bőr egyik titkos hozzávalója.

Könnyed, mégis tápláló összetételének köszönhetően, bármelyik masszázsolajat használhatod testápolóként is! Biztosan jártál már úgy, hogy a masszőrtől való távozás után legszívesebben azonnal lezuhanyoztál volna, mert hiába itattad fel a felesleget, a bőrödön még hosszan érezni lehetett a testes, esetleg ragacsos olajat. Olajaink ezzel szemben gyorsan felszívódnak, és az egyetlen amit maguk után hagynak, az a kellemes illat.

Tipp: Szőlőmagolajos masszázsolajunk kellemesen édes és friss egyszerre, nagyszerű választás lehet a nap bármely részében, bársonyosan puha bőr lesz az eredmény.

3. Egy csepp kényeztetés az otthoni fürdéshez.

Merülj el egy kád vízben, adj hozzá egy kevés masszázsolajat és élvezd a pihentető lazítást!

Tipp: Citromfüves növényi masszázsolajunk csodás illatával a fürdés tökéletes énidővé válik, mialatt a növényi alapok ápolják és puhítják testünk minden pontját.

4. Nagyszerűen hidratálja a száraz bőrt. 

Egy masszázsolajat nemcsak a fáradt izmokra lehet használni, de célzott kezelésként is kiváló. Legyen szó száraz, esetleg olyan repedezésre hajlamos bőrfelületről, mint például a sarok, elég egy keveset bemasszírozni, vagy hozzáadni a testápolódhoz, és máris hatékonyabban éred el a kívánt eredményt.

Tipp: Kendermagolajos növényi masszázsolajunkat ki kell próbálod! A benne található kendermagolaj fokozza a bőr elaszticitását, ezáltal feszesebbé, rugalmasabbá teszi azt. Omega 3 és Omega 6 zsírsavakkal segít megőrizni bőrünk egészségét. 

5. Meghitt hangulat egy kellemes masszázzsal.

Kimerült vagy? Fáj a nyakad, görcsös, merev a vállad, esetleg alvászavarral is küzdesz? Tudtad, hogy egy jó masszázs segít ezek enyhítésében? Ha eddig nem jártál masszőrhöz, épp itt az ideje, hogy elkezd. Mellette illetve ha valamilyen okból mégsem jutnál el hozzá, otthon is érdemes egy kis kölcsönös masszírozásra időt szánni. Nemcsak testileg, hanem lelkileg is tökéletes feltöltődésben lesz részed, részetek!

Tipp: Próbáld ki a masszázst az őszi, téli napok kihagyhatatlan, ünnepi meghittséget adó illataival. Narancs-fahéjas, Fahéjas-szilva és legújabb Dióvarázs illatú masszázsolajaink otthonodba viszik a különleges élményt.

S hogy kinek ajánljuk masszázsolajainkat?

Nemtől függetlenül, 3 éves kortól egészen 100 éves korig. A Yamuna kínálatában biztosan megtalálod a számodra megfelelő hidratáló olajat.



0
    0
    Kosár
    A kosár üresBolt megtekintése